CLIENTEN VAN ZUIDWESTER NAAR JAARBEURS

UTRECHT, 30 november 2018
Ons bestuurslid Dineke van Winkelhof was deze week met een groep van Marrewijkpad 11 in Spijkenisse, waarbij haar zoon Jeroen, naar de Jaarbeurshallen in Utrecht, naar het muziekfestival ‘Maak De Droom Waar’. Een middag voor zo’n 10.000 mensen met een beperking, georganiseerd door de SWGN, Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland.
Dineke: “Veel rolstoelers met begeleiders in het midden van de zaal, de ‘lopers’ zaten op de tribunes. Veel vrijwilligers aanwezig, prima georganiseerd, petje af voor deze mensen. En dan alle optredens, belangeloos, zoals van Jan Smit,Thomas Berge en Ronnie Tober.
Hun publiek van deze dag is meestal niet in staat om zelf naar een concert of festival te gaan, dus dit was echt een feestje. Zoveel plezier, meezingen, meehossen, meeklappen, bewegen op de muziek, heel de zaal deed mee. Ik vond het heel bijzonder dat ik erbij kon zijn.” Hoe geweldig het was, zag ze ook aan haar zoon: Jeroen had echt een lach op zijn gezicht en ook dat was best bijzonder. Foto: Stichting Zuidwester, facebook.