Nieuwe bestuursleden gezocht!

Wil je iets doen waarmee je écht het verschil maakt voor cliënten in de gehandicaptenzorg? Lees verder!

“Kleur willen brengen aan het leven van cliënten bij Zuidwester. De basis waarvoor we bestaan.” - Vrienden van Zuidwester

Sinds 2002 zetten de Vrienden van Zuidwester zich in om het leven van de cliënten die wonen en/of werken bij Zuidwester leuker en gezelliger te maken. Dit doen we door het organiseren van allerlei activiteiten en evenementen, zoals workshops, muziek op reis en vriendendagen. Ook proberen we specifieke wensen te vervullen van cliënten: denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van duofietsen, tover- en beleveningstafels. Voor zowel de activiteiten als de wensen worden sponsors gezocht (fondsenwerving).

Je bent continu bezig met nét dat beetje extra voor de cliënten van Zuidwester. En of dat voldoening geeft!

In de toekomst willen we graag de leuke dingen blijven organiseren én we willen ook nog meer betekenen voor de cliënten. Daarom zoeken we versterking in de vorm van bestuursleden.

Dit klinkt misschien spannend, maar het betekent vooral dat je je samen met collega-bestuursleden inzet om echt toffe dingen voor cliënten van Zuidwester neer te kunnen zetten.

Iedereen kan dit doen. Jong, oud, gepensioneerd, student (ook heel leuk als extra ervaring naast je studie!)

Eigenlijk komt het op het volgende neer; heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg, vind je het leuk en belangrijk om activiteiten te organiseren voor cliënten, ben je in staat om mensen te enthousiasmeren en overtuigen, ga je op pad als ambassadeur van vrienden van Zuidwester én ben je gemiddeld ongeveer 4 uur per week beschikbaar om je in te zetten (meer mag altijd!)? Dan zoeken we jou!

Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we!  Meer informatie over de Vrienden van Zuidwester vind je op www.vriendenvanzuidwester.org. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via vriendenvan@zuidwester.org of via telefoonnummer 06 512 122 94

Hebben we je al overtuigd? Mail dan naar Alicia, via vriendenvan@zuidwester.org.