Vriendendagen

De Vrienden stellen de woningen en dagbestedingslocaties in de gelegenheid een Vriendendag aan te vragen. Het kan daarbij gaan om een uitstapje naar de dierentuin, de Efteling of een ander pretpark, bowlen, een high tea in een restaurant of iets gezelligs, bijvoorbeeld een barbecue bij de woning. De invulling van zo’n dag wordt overgelaten aan de aanvrager. 

Voorwaarden

  • Een medewerkers of cliënt kan een aanvraag doen voor een vriendendag. Het gaat altijd om een aanvraag in groepsverband. 
  • Een aanvraag voor een Vriendendag doe je door te mailen naar vriendenvan@zuidwester.org. Per jaar worden er maximaal 12 vriendendagen toegewezen. De gelukkigen krijgen bericht en mogen hun dag organiseren en beleven. Een goedgekeurde Vriendendag moet binnen 6 maanden gebruikt worden en de Vrienden van Zuidwester vergoeden een bedrag tot €500,-. 
  • Per jaar komt een groep/locatie voor één Vriendendag in aanmerking. De bijdragen van de Vrienden van Zuidwester wordt overgemaakt aan de groep na indien van een factuur/bonnetje. 
  • Na uitvoeren van de Vriendendag kan de groep/locatie het besteedde geld ontvangen door het declaratieformulier volledig in te vullen en toe te sturen naar De Vrienden.